Artistic Flying

Artistic Flying (dansk: akrobatisk flyvning)

Den akrobatiske flyvning er en forholdsvis ny disciplin indenfor wingsuit.

Akrobatisk flyvning er for dig der ikke kan side stille på en stol eller i luften. Dig som syntes det er meget sjovere at lave koldbøtter, ligge på ryggen eller alt muligt andet end lige at ligge stille på et slot i en formation. Kort sagt akrobatisk flyvning går ud på at lave så mange fede ’moves’ som muligt og forhåbentligt blive mega god til at flyve sin wingsuit på alle mulige måde.

Den første konkurrence var i Belgien i 2008. Akrobatiske flyvning er en disciplin der spejler sig meget i freefly. Her bruger man også 2 performere og 1 videomand per hold. Konkurrencen har 4 faste runder og 2 frie runder, derfor kan man godt kaldeakrobatisk flyvning for wingsuit-freefly.

Wingsuit School Danmark arbejder på at sammensætte et hold så Danmark igen kan blive repræsenteret ved den internationale konkurrence.

Vi tilbyder naturligvis undervisning indenfor akrobatisk flying af wingsuit. Vi forsøger primært på at gøre dette ved storflystævner. Det er naturligvis også muligt at arrangerer et ’privat’ kursus, enten til dig selv eller i din klub, så kontakt os hvis det har interesse.

Vi vil jo gerne have nogle flere at springe med!